Nieuws Strandcross 2018

 

Strandcross 14 oktober 2017. (10e editie)

Mc de Pekelinge organiseerde zaterdag 14 oktober voor de 10e maal in samenwerking met strandpaviljoen de Branding de strandcross in Zoutelande.

In de vroege uren moest er een compleet circuit gebouwd worden door de medewerkers van Mc de Pekelinge en een aantal shofelmachinisten.

Uiteraard dank hiervoor. Want zonder medewerkers geen cross.

Na het uitzetten van de baan kon in de middag een aanvang genomen worden met de wedstrijden. Voor deze strandcross hadden zich 107 deelnemers aangemeld. Nancy van de Ven bleek de snelste in de MX 2 klasse. Na haar winst in de Supercross in Aagtekerke liet ze zien dat het geen toeval was. Ook nu bleef ze al haar mannelijke collega's voor. De talentvolle Tallon Verhelst uit Lokeren ( Belgie) was de snelste in de klasse MX1/3. 

Joey van der Beek nam de overwinning mee naar s,Hertogenbosch in de goed bezette Vrijetijdsrijders klasse. De Veteranen klasse was wederom een prooi voor Gert Jan Vorstenbosch uit Empel.

 

UITSLAGEN.

VOOR UITSLAGEN VAN DE STRANDCROSS EDITIE 2017 GA NAAR WWW.MYLAPS.COM

FOTO'S

VOOR FOTO'S VAN DE STRANDCROSS ZOUTELANDE KIJK OP WWW.ZOUTELANDEOPFOTO.NL

VOOR MEER FOTO'S VAN DE STRANDCROSS ZOUTELANDE KIJK OP WWW.MXZEELAND.NL

nog meer foto's komen op www.kieknoe.nl

 

Internationale Strandcross Mc de Pekelinge 13 oktober 2018.

Mc de Pekelinge organiseert Zaterdag 13 Oktober voor de 12e maal de internationale strandcross in Zoutelande.

 

Deelname is mogelijk in de volgende klassen:

MX 1/3.

MX 2 (Twee en viertakt).

Veteranen.

Vrijetijdsrijders.

 

Inschrijving.

Er kan vanaf nu ingeschreven worden. Klik 

Controle inschrijving kan 

Om de ingeschreven rijders te bekijken ga naar de button deelnemers.

 

Strandcross Mc de Pekelinge 2018.

De strandcross in Zoutelande is een van de laatst overgebleven strand crossen in Nederland. Later in het jaar vind in Vlissingen de Strandcross van MSV de Uitlaat plaats, en in Scheveningen de Red Bull strandrace. Het moment om u voor te bereiden op een van deze strand crossen. Uniek is het uitzicht vanuit het rennerskwartier boven op de dijk, waar men zicht heeft over de Westerschelde tot aan de kust van Belgie. Zeker een reden om aan deze strandcross deel te nemen. Het parcours zal uitgezet worden op de droge stukken strand.

Kosten deelname.

Deelname aan deze unieke strandcross kost 15 Euro.

Licentie.

U dient uw licentie te tonen bij de inschrijving in Strandpaviljoen De Branding bij aankomst..

Aanvangstijden

Aanvang inschrijving in Strandpaviljoen De Branding om 11.00 uur. De trainingen vangen aan om 13.00 uur. Aanvang wedstrijd 14.30 uur

Prijzen.

Strandpaviljoen De Branding stelt prijzen ter beschikking voor de eerste drie deelnemers in iedere klasse. De prijsuitreiking zal plaatsvinden ongeveer 20 minuten na de laatste manche in bovengenoemd strandpaviljoen. Prijzen dienen door de prijswinnaars tijdens de prijsuitreiking zelf afgehaald te worden. Prijzen worden niet meegegeven aan anderen.

Opgang Parcours.

De opgang van het parcours vind u aan de doorlopende route tussen Zoutelande en Westkapelle ter hoogte van de voetbalvelden van VV de Meeuwen. Overgang de hoge hilt, strand west gelegen aan de Westkapelse weg. Postcode strandpaviljoen de branding 4374XZ

Rennerskwartier.

Het rennerskwartier bevindt zich boven op de dijk. sluit goed aan want de ruimte is beperkt.

Transponders.

Deze strandcross word verreden met transponders. Deze transponders zijn op de wedstrijddag niet te huur. Zorg dus zelf voor een goed opgeladen transponder. Contoleer na de training of uw transponder geregistreerd staat.

Gezondheid deelnemers.

Deelnemers verklaren dmv hun inschrijving in een goede gezondheid te verkeren, en over de juiste conditie te beschikken om aan deze wedstrijd deel te nemen. Deelname geschied dan ook geheel voor eigen risico.

verdere informatie

Voor verdere informatie bel peter maranus 06-30200231 of linda Passenier 06-23657240.

Afterparty

De afterparty is zoals gewoonlijk ook in Strandpaviljoen De Branding direct na de prijsuitreiking.